Εταιρικό Προφίλ

  • Home
  • Εταιρικό Προφίλ
Οικογενειακή Επιχείρηση
Η Ρόδι Κέας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με αγάπη και μεράκι για τον καρπό του ροδιού.
Πλούσιος σε Βιταμίνες
Ο χυμός Ροδιού χαρίζει μακροζωία, ευεξία και είναι πλούσια πηγή βιταμινών A, C και E.
Σημαντικές Διακρίσεις
Είμαστε πρώτοι στη βαθμολόγηση ανάμεσα σε 17 άλλες μονάδες παραγωγής χυμού.
100% Φυσικός χυμός
Τα προϊόντα μας είναι απο 100% φυσικό χυμό ροδιού Κέας αρίστης ποιότητας χωρίς συντηρητικά.
~ 100% Φυσικός Χυμός Ροδιού ~

Μάθετε για εμάς

H εταιρεία Ρόδι Κέας ιδρύθηκε το 2015 στη νήσο Κέα όπου και εδρεύει. Σκοπός της η παραγωγή, εμφιάλωση και πώληση χυμού ροδιού.

Ο χυμός Ροδιού είναι ένα προϊόν που χαρίζει μακροζωία, ευεξία και μια σειρά ευεργετικών δράσεων και βιταμινών A, C, E για τον ανθρώπινο οργανισμό.

 Η Ρόδι Κέας δημιούργησε ένα αυθεντικό χυμό ροδιού, από ποικιλίες Wonderful και Acco, χωρίς πρόσθετα, γλυκόπιοτο κι ευεργετικό για τον οργανισμό τηρώντας τις κατάλληλες πιστοποιήσεις.

Με πρώτη ύλη τον υπέροχο χυμό η «Ρόδι Κέας» προχώρησε σε μια σειρά άλλων προϊόντων με βάση τον ευεργετικό καρπό όπως λικέρ, ξύδι μπαλσάμικο, σιρόπι και μαρμελάδα ροδιού.

ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ

Φρέσκος χυμός λεμόνι

H εταιρεία Ρόδι Κέας, πρόσθεσε στην οικογένεια των προϊόντων ροδιού και φρέσκο χυμό λεμονιού δικής μας παραγωγής απο εξαιρετικής ποιότητας λεμόνια, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετες χημικές ουσίες.

1 +
Ευχαριστημένοι Πελάτες
1 +
Σημεία Πώλησης
1 +
Κωδικούς Προϊόντων
1 +
Διακρίσεις & Βραβεία
~ Ποιότητα που ξεχωρίζει ~

Διακρίσεις και Βραβεία

iso9001-gray

Ο χυμός του ροδιού μας – αυτή η υπερτροφή από το νησί της Κέας – ήρθε πρώτος στη βαθμολόγηση ανάμεσα από 17 άλλες μονάδες παραγωγής του ίδιου χυμού που δραστηριοποιούνται ανά την Ελλάδα. Αυτό ήταν ένα από τα «διαβατήρια» για να απλωθεί η διανομή του χυμού όχι μόνον σε ολόκληρο το νησί, αλλά και σε κορυφαία ντελικατέσσεν της Αθήνας, ενώ η Ευρωπαϊκή αγορά αναγνωρίζει ήδη την ποιοτική αυτή προσπάθεια για επιλεγμένα σημεία πώλησης σε ευρωπαϊκές πόλεις.

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.